Thank You♥2PM, Thank You♥Hottest [Share]

Annyeong~

Annyeong~

Annyeong~~~~

 

2pm_thankyou2

 

Saia kembali dari kegelapan liburan weekend yang dipenuhi dengan hibernasi yang berkepanjangan a.k.a jam tidur yang berlebihan.

Mau main twitter bosen, main FB apalagi.

Nulis FF ide numpuk tapi moodnya yang nggak ada. Saia benci menulis saat mood-nya gak match.

Jadi memutuskan bagaimana kalau utak atik blog saja. Awalnya semangat nyari referensi tips buat bikin 2 sidebar, left-sidebar and right-sidebar, tapi pas baca tutorialnya,, ahhh, kenapa malah bikin mood saia jadi drop begitu yaah.

Hahahaha…

Makanya memutuskan publish post-an di blog soal [Share] seperti biasanya.

Sebenarnya banyak sekali yang ingin di-share. Tapi mari kita mulai dengan post-an ini. “Thank You 2PM, Thank You Hottest”.

Buat HOTTEST atau paling tidak peminat 2PM ada yang sudah nonton video atau denger lagu 2PM yang Thank You ?!

Itu lagu terima kasih 2PM buat para fans, yang liriknya sukses buat saia nangis *ohh come on, ini bukan kali pertama saia dengar lagu 2PM dan nangis :p *

Kalau gitu, pernah denger HOTTEST nyanyi reply-nya Thank You buat 2PM??

Saia sudah denger hal ini lama, tapi waktu itu mikirnya, yahh, itu hanya Hottest ang nyanyi buat oppadeul, so what?! I mean, biasa kan kali fans sama-sama nyanyi buat idol.

Saia baru lihat video with english subnya sekitar 1 atau 2 bulan lalu.

Waktu itu lagi di luar, gak bawa laptop, cuma modal hape yang playlistnya gak selengkap laptop.

Seperti biasa, ngidam saia kambuh lagi. Tiba-tiba pengen banget denger lagunya 2Pm yang Thank You. Jadi daripada ntar adanya saia uring-uringan gaje coz ngidamnya gak kesampean makanya buru buru buka Youtube dan search video Thank you yang lengkap dengan hangul, romanization and English sub-nya.

Tiba-tiba satu video menarik perhatian saia *lupa judul original videonya apa, soalnya skrg udah saia rename*, yang jelas itu Video saat Hottest nyanyi Thank You, tepatnya balasan Thank You buat 2PM.

Jadilah videonya saia donlot, dan ditonton dan sukses bikin saia nangis *padahal saat itu saia lagi jalan sendiri dan berada di tengah keramaian*.

Pas mutusin mau ngepost tulisan ini di blog, tadi sempet2nya main ke twitter buat tanya ttg video itu sama ahlinya. Dan ternyata benar, KHottest nyanyi itu pas concert 2PM ‘Don’t stop Can’t Stop’ tahun 2010. Waktu itu pas Encore, oppadeul baru kelar nyanyi ‘Thank You’ pas mau balik ehh ada surprise ternyata.

Oppadeul sampe pada nangis T__T

Gilaa… keren banget, apalagi kata-kata pengantar (read : pesan dari Hottest) di awal video itu Y___Y

Yah, kalian takkan mengerti sebelum saia menulis lirik lagu dan balasannya tentu saja.

So, let’s read it. . .

2PM♥Hottest♥2PM – Thank You

[NK]

This is for my hottest

어떻게 말할 질 몰라서 어떤 말로도 모자라서
아무 말도 할 수 없었어 너무나 고마워서 어떡할 줄 몰라서

eotteoke malhal jil mollaseo eotteon mallodo mojaraseo
amu maldo hal su eobseosseo neomuna gomawoseo eotteokhal jul mollaseo

I didn’t know I was going to tell you like this
No words were enough

I couldn’t say anything
I was so thankful
I didn’t know what to do

[ Re : I Felt it from the start
I could feel your sincerity
I couldn’t do anything
I was really happy
and didn’t know what to do ]

[WY]

왜 내가 좋은 건지 이 많은 사람 중에 나를 고른 건지
난 해줄 수 있는 게 너무 모자라서 이 노랠 만들었어

wae naega joheun geonji i manheun saram junge nareul goreun geonji
nan haejul su inneun ge neomu mojaraseo i norael mandeureosseo

Why do you like me
Why do you choose me among so many people
What I could do for you is so lacking
So I made this song for you

[ Re : Why do you have no confidence
Out of all the people we can ONLY see you
Because I don’t have much I can do
So I prepared this song ]

[JH]

So I thank you thank you thank you
And I love you love you love you
난 아무것도 못해줬는데
넌 끝없이 주기만 하는데 왜

nan amugeotdo motaejwonneunde
neon kkeuteobsi jugiman haneunde wae

So I thank you thank you thank you
and I love you love you love you
I wasn’t able to do anything for you,
But you just keep on giving without stopping

[ Re : So I thank you thank you thank you
and I love you love you love you
Whenever I listen to your songs
It always makes my heart shake ]

[JS]

So I thank you thank you thank you
And I love you love you love you
니가 보내준 사랑 때문에
내가 여기 서있어 이렇게

niga bonaejun sarang ttaemune
naega yeogi seoisseo ireoke

So I thank you thank you thank you
and I love you love you love you
Because of the love you gave me,
I’m standing here like this

[ Re : So I thank you thank you thank you
and I love you love you love you
Because of the smile You show,
I can smile like this ]

[TY]

나를 사랑하며 사는 게 너무나 힘든걸 아는데
너는 계속 그 자리에서 변함없이 서있어 오직 나를 위해서

nareul saranghamyeo saneun ge neomuna himdeungeol aneunde
neoneun gyesok geu jarieseo byeonhameobsi seoisseo ojik nareul wihaeseo

I know how difficult it is to live while loving me
But you keep standing in that place without any change
Just for me

[ Re : Because I know that loving You will give me happiness
I’ll stand here no matter what
Just for You ]

[WY]

왜 돌아서질 않니 너무나 힘들 텐데
왜 계속 사랑하니 난 어떻게 너에게
갚을 줄 몰라서 이 노랠 만들었어

wae doraseojil annni neomuna himdeul tende
wae gyesok saranghani nan eotteoke neoege
gapeul jul mollaseo i norael mandeureosseo

Why don’t you turn around
It must be so tiring for you, why do keep loving me
I didn’t know how to repay you again
So I made this song

[ Re : Why do you have no confidence
Out of all the people we can ONLY see you
Because I don’t have much I can do
So I prepared this song ]

[JH]

So I thank you thank you thank you
And I love you love you love you
난 아무것도 못해줬는데
넌 끝없이 주기만 하는데 왜

nan amugeotdo motaejwonneunde
neon kkeuteobsi jugiman haneunde wae

So I thank you thank you thank you
and I love you love you love you
I wasn’t able to do anything for you,
But you just keep on giving without stopping

[ Re : So I thank you thank you thank you
and I love you love you love you
Whenever I listen to your songs
It always makes my heart shake ]

[JS]

So I thank you thank you thank you
And I love you love you love you
니가 보내준 사랑 때문에
내가 여기 서있어 이렇게

niga bonaejun sarang ttaemune
naega yeogi seoisseo ireoke

So I thank you thank you thank you
and I love you love you love you
Because of the love you gave me,
I’m standing here like this

[ Re : So I thank you thank you thank you
and I love you love you love you
Because of the Passion you show
I can smile like this ]

[CS]

너의 그 마음
흘린 그 눈물
그 모든 것 다 잊지 않을게

neoui geu maeum
heullin geu nunmul
geu modeun geot da itji anheulge

The heart of yours,
The tears you cried,
All that, I won’t forget it.

[ Re : The heart of yours,
The tears you cried,
I WILL PROTECT IT ALL ]

[JH]

So I thank you thank you thank you
And I love you love you love you
난 아무것도 못해줬는데
넌 끝없이 주기만 하는데 왜

nan amugeotdo motaejwonneunde
neon kkeuteobsi jugiman haneunde wae

So I thank you thank you thank you
and I love you love you love you
I wasn’t able to do anything for you,
But you just keep on giving without stopping

[ Re : So I thank you thank you thank you
and I love you love you love you
When You show your sincerity I know that
That is the truth ]

[JS]

So I thank you thank you thank you
And I love you love you love you
니가 보내준 사랑 때문에
내가 여기 서있어 이렇게

niga bonaejun sarang ttaemune
naega yeogi seoisseo ireoke

So I thank you thank you thank you
and I love you love you love you
Because of the love you gave me,
I’m standing here like this

[ Re : So I thank you thank you thank you
and I love you love you love you
Because of the love you show
So I can smile like this ]

** Aigoo, uljima oppadeul,, seeing you’re crying make us more crying too  T___T

Credit Lyrics Thank You, goes to YOU


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s